info Horta – Guinardó

Informació i actualitat dels barris del districte d'Horta-Guinardó, Barcelona, Països Catalans.

Els veïns portaran la Comissió Gestora del Mas Guinardó a debat

Casal d'Entitats Mas Guinardó

Guinardó vol espais presentarà una proposta per canviar el model de gestió del Casal d’Entitats.

La plataforma vol aprofitar la Comissió de Seguiment anual del Mas guinardó per evidenciar que els òrgans de govern del Casal són la principal causa de la manca de participació democràtica al mateix. #GuinardóVolEspais, davant de totes les entitats, els representants del govern del Districte i la Direcció del centre, proposarà oficialment la constitució d’una Comissió de Treball, participada de totes les entitats i grups del Casal. L’objectiu és que s’elaborin propostes de gestió radicalment democràtiques per a ser presentades i debatudes a la següent Comissió de Seguiment en un termini de 6 mesos.

La trobada anual de la comissió de seguiment del Mas Guinardó aplega la direcció del centre, un membre permanent de la polèmica Associació de Propietaris i Veïns (APV), un membre permanent de la Coordinadora d’Entitats i quatre persones més proposades per les entitats. Allà s’hi escull la comissió gestora, que acaba portant el dia a dia del Casal.

Els veïns denuncien greus mancances democràtiques a la gestora ja que “l’APV acaba acumulant 14 vots davant el vot únic de la resta d’entitats que hi són presents”. Les entitats de Guinardó vol espais no presentaran cap candidatura a votació a la Comissió de Seguiment per formar part de la Comissió Gestora ni votaran les que s’hi presentin perquè “el model actual converteix la participació en irrellevant”.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Information

This entry was posted on Novembre 28, 2016 by in Uncategorized.
%d bloggers like this: