info Horta – Guinardó

Informació i actualitat dels barris del districte d'Horta-Guinardó, Barcelona, Països Catalans.

Guinardó vol espais presenta #GuinardóTransforma

Entitats del Guinardó denuncien l’ús fraudulent del Mas Guinardó per part de l’Associació de Propietaris i la connivència dels successius governs de Districte des de 1985. 

cu9zaq8xgaapnyu

Font: Guinardó vol espais

Tres dècades porta l’APV Mas Guinardó utilitzant de forma privativa el Casal d’Entitats. 30 anys marcats per l’opacitat en la gestió d’aquest equipament, segons la denuncia pública que va fer el passat dissabte Guinardó vol espais. Després de diverses reunions amb la comissió gestora, el govern de districte i d’una investigació feta colze a colze amb l’AVV Joan Maragall, la plataforma que aglutina diverses entitats del barri unides per l’objectiu de recuperar espais en desús o infrautilitzats han decidit plantar cara. Per aquesta raó, dissabte van presentar la campanya #GuinardóTransforma, amb la qual volen donar a coneixer les irregularitats que hi ha en la gestió del Mas Guinardó.

Segons Guinardó vol espais, es vol acabar amb els privilegis de l’APV, democratitzar la gestió de l’equipament i convertir-lo en un espai obert als veïns i veïnes. Des de la plataforma es denuncia també la infrautilitzación de les aules i altres espais i la poca publicitat que es fa dels tallers i cursos que s’hi imparteixen. Segons un dels portaveus, “hi ha gent que s’està posant molt nerviosa”, arran de denúncies com la de la situació del bar il·legal de la petanca.

La comissió de continguts de GVE està elaborant una proposta de com hauria de ser un Casal obert a tothom durant tot l’any. Per la plataforma, si fos un espai autogestionat per veïns i veïnes, “els preus serien populars” i “els horaris s’adaptarien a les necessitats”. El primer article que s’ha elaborat per denunciar la situació, que repassa l’historial de complicitats de l’APV, el Districte i el Mas Guinardó, ja està disponible a la web.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on Octubre 17, 2016 by in Barris, el Guinardó and tagged , , , .
%d bloggers like this: