info Horta – Guinardó

Informació i actualitat dels barris del districte d'Horta-Guinardó, Barcelona, Països Catalans.

Guinardó Vol Espais arrenca una nova campanya

Dissabte 15 d’octubre a les 11h a la Plaça de Salvador Riera es presenta un butlletí que denuncia irregularitats en equipaments públics del Districte.

screen-shot-2016-10-12-at-15-20-05Des de fa mesos als moviments socials del Guinardó hi ha malestar pel model de gestió que impera a molts dels equipaments públics del barri. Les critiques se centren en la privatització dels serveis mitjançant la seva externalització amb licitacions públiques. Aquest model no satisfà les associacions veïnals per les seves mancances en matèria de participació, transparència i bon govern. El model externalitzat aplana el camí a pràctiques que, segons GVE “en el millor dels casos whatsapp-image-2016-10-11-at-14-41-10podrien considerar-se irregulars”.

El cas concret del Casal d’Entitats Mas Guinardó és un exemple molt clar. Les peticions reiterades d’informació relativa a la seva situació econòmica i a la seva gestió, unes dades que haurien de ser públiques, no han estat ateses. Ni tan sols s’ha portat aquesta informació a la Comissió de seguiment.

La comissió de Transparècia de Guinardó Vol Espais i l’Associació de Veïns i Veïnes Joan Maragall, amb el suport de la FAVB han realitzat una sèrie d’investigacions que es faran públiques durant la campanya, que serà essencialment informativa. El primer acte serà dissabte 15 d’octubre a les 11h a la Plaça de Salvador Riera

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on Octubre 12, 2016 by in Barris, el Guinardó and tagged , , , , , .
%d bloggers like this: