info Horta – Guinardó

Informació i actualitat dels barris del districte d'Horta-Guinardó, Barcelona, Països Catalans.

Sicari al matí, ‘pica’ de TMB a la tarda

Un dels pinxos de Desokupa que van intentar desallotjar una casa sense ordre judicial a La Clota és revisor al metro de Barcelona

screen-shot-2016-09-22-at-13-21-44

Muñoz Acosta fotografiant les persones concentrades a La Clota

Una de les persones que van concentrar-se dijous davant de l‘habitatge que va patir una agressió d’aquesta empresa, dedicada a fer desallotjaments sense ordre judicial, ha identificat un dels sicaris com Tulio Ricardo Muñoz Acosta com a treballador de TMB. Aquest exvigilant de seguretat i exporter de discoteca fa funcions ara de revisor a Transports Metropolitans de Barcelona i en el seu temps lliure sembla que fa de sicari en desallotjaments de l’empresa Desokupa. La seva fitxa és a la base de dades dels treballadors amb el número 02008653. La responsabilitat que se li assigna és la de Auxiliar de Control i Informació. Segons fonts de Transports Metropolitans de Barcelona, Muñoz està també afiliat al sindicat UGT i és prou conegut dins l’empresa. Treballadors de TMB consultats per aquest mitjà defineixen al sicari com algú “perillós” i també en comenten que “és violent, li agrada pegar, però al metro no ho fa perquè els revisors estan molt controlats per les càmeres”.

cs86ch0wiaeyd7e

A la dreta, mig tallat, Muñoz Acosta

Muñoz va neixer a Lima (Perú) i fa anys que resideix a Martorell. Segons es desprèn del seu perfil de Facebook va formar-se a l’escola d’oficials de la desapareguda Policia d’Investigació del Perú, que el 2009 va passar a formar part de la Policia nacional del país andí.

Des del departament de premsa de Transports Metropolitans de Barcelona es considera que això és un tema “personal” y no creuen que l’empresa s’hagi de posicionar.

 

 

Ricardo Muñoz durant un desallotjament del qual va informar El Periódico

Ricardo Muñoz durant un desallotjament del qual va informar El Periódico

Fitxa de treballador de Muñoz Acosta

Fitxa de treballador de Muñoz Acosta

 

 

1 comments on “Sicari al matí, ‘pica’ de TMB a la tarda

  1. Francisco
    Setembre 26, 2016

    Aberrante que en TMB acojan a esta gente Bruta.

    M'agrada

Deixa un comentari

Information

This entry was posted on Setembre 26, 2016 by in La Clota and tagged , , , .